Beneficii

Excelentă sursă de energie
Excelentă sursă de energie

Sucul de mere este bogat în diferite vitamine: A, C, E, K, B1, B2, B6 și B9, de aceea este o sursă excelentă de energie. Prin urmare, aceasta este o băutură foarte bună dacă dorești energie înainte de antrenament.

Ajută la pierderea în greutate
Ajută la pierderea în greutate

Colesterolul și caloriile în exces sunt două cauze majore ale creșterii în greutate. Sucul de mere este slab caloric, nu are grăsimi și te protejează de colesterol.

Îmbunătățirea vederii și a sănătății ochilor
Îmbunătățirea vederii și a sănătății ochilor

Sucul de mere conține vitamina A, care este foarte benefică pentru sănătatea ochilor. Vitamina A protejează ochii de bolile specifice și păstrează vederea clară.

Întărește sistemul imunitar
Întărește sistemul imunitar

Datorită conţinutului crescut de vitamina C face ca sucul de mere să poată fi considerat una dintre principalele metode prin care poți preveni răcelile sezonului rece.

Despre noi

Date Generale: G.Ţ. „LESNIC IGOR TUDOR” activează din 2009 și este o gospodărie țărănească, având sediul social în s. Grimăncăuți,  r-nul Briceni, MD-4726, Republica Moldova. Intreprinderea este o societate locală și având capital privat in proporție de 100%. Întreprinderea are o specializare în producere bazată pe două direcţii principale de producere: (1) culturi cerealiere şi, (2) fructe. Gospodăria este situata in satul Grimancăuți, raionul Briceni, la distanta de 240 km de Chisinau, zo...